Biograf na Počúvadle 2018

Program Biografu na Počúvadle 2018:

4. júl, 21.30 hod.

Tri billboardy kúsok za Ebbingom

Mildred Haynesovej (Frances McDormand) zavraždili dcéru. Vyšetrovanie sa už niekoľko mesiacov bezvýsledne vlečie, preto sa Mildred rozhodne konať. Pri vjazde do mesta vylepí na tri billboardy veľmi kontroverzné odkazy adresované váženému šéfovi miestnej polície (Woody Harrelson).

18. júl, 21.30 hod.

Ako sa stať zlatokopom

Odvážnu, bláznivú a zvodnú letnú komédiu Ako sa stať zlatokopom zdobia sexbomby dvoch generácií. Mexická kráska Salma Hayek a sexuálny symbol šesťdesiatych rokov, legendárna Raquel Welch. Pánske pokolenie ju ale napriek tomu príliš neocení. Hlavným hrdinom je totiž zhrdzavený playboy za zenitom, ktorého pokusy vrátiť sa po rokoch ako obávaný dobyvateľ ženských sŕdc a peňaženiek už neprebúdza libido, ale skôr súcit a úsmevy. A obe krásavice mu pekne zakúria.

1. jaugust, 20.30 hod.

Alibi na mieru

Užívajte si nerestí, „Alibi na mieru“ to za vás vyžehlia. „Alibi na mieru“ je kancelária, ktorá vymyslí a poskytne alibi na čokoľvek, čo chcete. Chcete ísť na futbal namiesto večere s príbuznými? Uliať sa z práce? Máte aféru? Ste neverný? Alebo chcete mať chvíľu pokoj od všetkého? Hrdinovia z komédie „Alibi na mieru“ všetko perfektne zariadia a nikto o ničom netuší.

15. jaugust, 20.30 hod.

Matky rebelky: Šťastné a veselé

Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie obdobie roka. Ale určite nie pre mamy! Tri matky rebelky (MILA KUNIS, KRISTEN BELL, KATHRYN HAHN) už majú dosť večného upratovania, varenia, vyzdobovanie a zháňania perfektných darčekov pre celú rodinu (a občas aj pre seba, aby oteckovia nemali starosti). Preto sa vzbúria a rozhodnú, že tento rok si Vianoce konečne chcú poriadne užiť aj ony. Akurát netušia, že čoskoro sa ohlásia hostia, ktorí s ich predstavou dokonalých sviatkov asi nebudú úplne súhlasiť – ich vlastné matky...

22. jaugust, 20.30 hod.

Kingsman: Zkatý kruh

S tajnými agentmi ešte tajnejšej organizácie Kingsman sme sa rozlúčili trochu rozpačito. Síce na poslednú chvíľu zachránili svet a väčšinu jeho obyvateľov, sami na tom neboli práve najlepšie. Harry Hart (Colin Firth) skončil s prestrelenou hlavou a je teda potenciálne mŕtvy, za sebou to má aj klamár šéf Arthur. Mladý agent Eggs (Taron Egerton) síce prežil a skončil v náručí dánskej princeznej, ale inak by sa dal počet elitných agentov, ktorí prežili, spočítať na prstoch jednej invalidnej ruky.
A teraz čelia zvyšní hrdinovia novej výzve. Ich tajnú centrálu totiž zničil niekto, kto má poriadny arzenál a celý svet sa stáva rukojemníkom ďalšieho šialeného zloducha. Ako inak, že? Kingsmanov čakajú nové úlohy a prekážky, a aj keď im hrdosť káže inak, spoja sa so spriatelenou americkou špionážnou organizáciou trefne pomenovanou Statesman. 

Premietame na pláži tajchu Počúvadlo. Odporúčame doniesť so sebou deku, prípadne prenosné skladacie stoličky. Vopred ďakujeme, že za sebou nenechávate po predstavení žiadne odpadky. V prípade zlého počasia sú projekcie zrušené.

Nájdi svoj film